Samen dragen we Rijswijk.


U bent van harte welkom bij de feestelijke aftrap van NL Doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland die in maart volgend jaar ook in Rijswijk weer plaatsvindt.

De komende maanden gaan we volop aan de gang met de voorbereiding, zodat we in maart 2019 kunnen knallen.

Het thema is: Samen dragen we Rijswijk.

De aftrap vindt plaats op donderdag 15 november in de Bibliotheek aan de Vliet aan het Generaal Eisenhowerplein 101 in Rijswijk. Wethouder Björn Lugthart en Miriam Bryson (directeur Welzijn Rijswijk) geven om 15.45 uur samen het startsein.

Aansluitend presenteren Rijswijkse organisaties zich op het Vrijwilligersplein en geven inzicht in hun behoefte aan vrijwilligers, en waarom vrijwilligerswerk doen bij hen waardevol en leuk is. 

De Haagse coach en onderneemster Loubna Zarrou geeft daarna de workshop Werkgeluk.
Zij adviseert, coacht en faciliteert professionals en organisaties bij het versterken van (werk)geluk.
Een workshop die u niet mag missen!

Daarna houden vier organisaties een pitch waarin zij hun behoefte aan vrijwilligers of andere ondersteuning onder de aandacht van bedrijven brengen. Ineke van der Wel, voorzitter van de Rijswijkse Uitdaging, verzorgt een introductie op deze pitches.

Tijdens de afsluitende borrel kunt u netwerken. En natuurlijk serveren we feestelijke hapjes.

Wilt u zich aanmelden als actief deelnemer aan een van de activiteiten dan verzoeken wij u voor 8 november a.s. te mailen naar: info@vrijwilligerscentrum.nl met vermelding van het onderwerp: samen dragen we Rijswijk. Gevolgd door: naam contactpersoon, telefoonnummer en een van de volgende opties:

Ø  “Wij willen ons presenteren op het Vrijwilligersplein” (voor maatschappelijke organisaties) Nadat u zich heeft aangemeld, krijgt u van ons een telefoontje om uw wensen voor uw deelname af te stemmen; of

Ø  “Wij nemen deel aan de Ideeënbank” (voor bedrijven)

Wilt u niet actief deelnemen aan een van de activiteiten dan bent u uiteraard van harte uitgenodigd om als belangstellende aanwezig te zijn.